075-6157770 info@zaanlas.nl

Apparatenbouw

Apparatenbouw op maat

Apparatenbouw is bijna altijd een kwestie van maatwerk. Wat uw specifieke wensen ook zijn, Zaanlas bouwt uw apparaat volledig volgens uw wensen.

Wil je meer informatie?

Uitgebreide mogelijkheden bij Zaanlas

In welke industrie u ook werkzaam bent, een nieuw apparaat laten maken is vaak een flinke investering. Daarom wilt u dit natuurlijk het liefst laten doen door een bedrijf met veel ervaring en graag met u meedenkt. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan het voortraject op gebied van engineering. Maatwerk is bij apparatenbouw door Zaanlas de standaard. 

Hierdoor maken wij een apparaat dat helemaal aan uw wensen voldoet. Dat kunnen kleine of grote apparaten zijn in de breedste zin van het woord. Van een eenvoudige motorfundatie, tot aan een gecompliceerde meetventuri voor in de staalindustrie, en alles daar tussenin. Bent u benieuwd of wij ook het apparaat kunnen bouwen dat uw bedrijf nodig heeft? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Apparatenbouw is bij Zaanlas altijd maatwerk

Onze dienstverlening is van toepassing op een groot aantal branches. Van de eerste bouwtekening tot aan het laatste schroefje: de gehele bouw van een apparaat vindt plaats onder één dak. Neem vrijblijvend contact met ons op, en ontdek wat Zaanlas voor uw bedrijf kan betekenen. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 075-6157770, door een e-mail te sturen naar info@zaanlas.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u dan graag verder.

De werkwijze van Zaanlas

Onze exacte werkwijze passen wij helemaal aan, aan al uw wensen. Waar het altijd mee begint is persoonlijk contact. Zo kunt u ons precies uitleggen wat de bedoeling is en kunnen wij een gepast aanbod voor u maken. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee. In alle fases, van het voortraject tot aan de uiteindelijke oplevering. En over de oplevering gesproken, die is bij ons altijd sneller dan u denkt. Doordat het hele proces van apparatenbouw onder één dak plaatsvindt, en door onze jarenlange ervaring, kunnen wij vaak snel leveren.

Waarom apparatenbouw via Zaanlas?

Apparatenbouw is een vak apart. Een vak dat wij bij Zaanlas maar al te goed verstaan. Heeft uw bedrijf dringend een nieuw apparaat nodig? Dan komen wij graag met u in contact.

Onze marktsegmenten

Staal industrie

Machinebouw

Offshore

Slijtvast staal

Neem contact op

  Zaanlas b.v.

  Zijtocht 3-5
  1507 CD Zaandam
  Nederland

  Telefoon :  075-6157770
  E-mailinfo@zaanlas.nl

  Bank : Rabobank
  IBAN : NL17 RABO 0374 9976 75
  BIC : RABO NL2U
  K.v.K.  nr. : 35014088
  B.T.W. nr. : NL 0042.96.102.B01