075-6157770 info@zaanlas.nl

Certificaten

Wat doen we?

Zaanlas garandeert dat uw producten op een hoog kwaliteitsniveau worden vervaardigd.

Wil je meer informatie?

Onze certificeringen

Zaanlas garandeert dat uw producten op een hoog kwaliteitsniveau worden vervaardigd. Kwaliteitsborging is voor al onze werkzaamheden van het grootste belang. Om dit te borgen beschikkend wij over de volgende certificaten: VCA* en ISO 3834-2. Tevens werken wij met overeenkomstig andere normen en keurmerken zoals TUV, AWS, Lloyds, Lloyd’s Register Stoomwezen, DNV-GL en andere klantspecificaties. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van diverse lasprocessen en wij hebben zelf een gediplomeerde lascoördinator in dienst.

Om u een duidelijk beeld te geven van wat de certificaten inhouden, vindt u rechts een korte uitleg.

VCA*

De VCA* heeft betrekking op het VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) van Abuco, t.b.v. onze medewerkers en de medewerkers van onderaannemers. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de gereedschappen en machines zijn goedgekeurd en onderhouden worden, de medewerkers een opleiding VCA hebben gevolgd, er voldoende bedrijfshulpverleners binnen de organisatie aanwezig zijn en er worden regelmatig veiligheidsinspecties uitgevoerd.

De ISO 3834-2:2005

Deze norm omvat een duidelijk kwaliteitsborgingssysteem. Het geeft de uitgebreide kwaliteitseisen weer. Zo zijn er eisen gesteld voor de technische beoordeling voor het laswerk zoals de lasmethodekwalificatie, eisen voor lassers, inspecties en niet destructief onderzoek. Ook heeft de norm aandacht voor personen, onderhoud en inspectie van lasmateriaal maar ook wordt er genoteerd hoe afwijkingen worden vastgesteld en opgevolgd. Door deze randvoorwaarden kan er vooraf in grote mate van waarschijnlijkheid vanuit worden gegaan dat het eindproduct zal voldoen aan alle eisen en dus van kwaliteit zal zijn.

ISO 3834-2

ISO 3834-2 Aanhangsel

BB opleidingen erkend

Las coördinator

VCA H176 certificaat

VCA

Neem contact op

  Zaanlas b.v.

  Zijtocht 3-5
  1507 CD Zaandam
  Nederland

  Telefoon :  075-6157770
  E-mailinfo@zaanlas.nl

  Bank : Rabobank
  IBAN : NL17 RABO 0374 9976 75
  BIC : RABO NL2U
  K.v.K.  nr. : 35014088
  B.T.W. nr. : NL 0042.96.102.B01