075-6157770 info@zaanlas.nl

Tankbouw

Plaatwalserij voor verschillende soorten walswerk

Zaanlas B.V. staat voor een hoge kwaliteit walswerk. In onze plaatwalserij walsen wij naar uw wens verschillende soorten producten en materialen. Door onze ervaring en expertise zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Wil je meer informatie?

Voor iedere toepassing de juiste tank

Tankbouw is geen eenheidsworst. Dat weten wij bij Zaanlas maar al te goed. Voor welke toepassing een tank gebruikt gaat worden, is dan ook altijd ons uitgangspunt. Hierdoor zijn wij in staat om vaste of verplaatsbare tanks te maken die geschikt zijn voor de opslag van zowel vloeibare als vaste stoffen. Ook maken wij onze tanks geschikt voor verschillende processen, zoals drogen, mengen, opwarmen, afkoelen en verdunnen. Kortom, voor iedere industrie leveren wij de juiste tanks. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

3 redenen om te kiezen voor tankbouw van Zaanlas

Of u nu één tank of meerdere tanks nodig heeft; dit laat u natuurlijk niet over aan de eerste de beste tankbouwer. Kwaliteit en service staan daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u 3 redenen waarom Zaanlas ook voor uw bedrijf de juiste keuze is:

 1. Zaanlas heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de tankbouw.
 2. Door onze grote hoeveelheid in-house kennis en kunde, is geen vraag voor ons te gek en kunnen wij vaak snel leveren.
 3. Maatwerk en serieproductie zijn bij ons geen probleem, dankzij onze geavanceerde machines.

Maatwerk is bij Zaanlas de standaard

Zaanlas kenmerkt zich door maatwerk. Wij zijn pas tevreden als u dat als klant ook bent. Op basis van uw wensen maken wij de juiste tank. Ook voor kleinere opdrachten bent u bij ons meer dan welkom.

Kom vrijblijvend met ons in contact

Of u nu al precies weet wat u wilt, of dat u het fijn vindt als een specialist met u meedenkt; wij komen graag met u in contact. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij alle mogelijkheden met u, zodat we samen tot de perfecte oplossing komen.

 U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 075-6157770, door te mailen naar info@zaanlas.nl of door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Onze marktsegmenten

Staal industrie

Machinebouw

Offshore

Slijtvast staal

Neem contact op

  Zaanlas b.v.

  Zijtocht 3-5
  1507 CD Zaandam
  Nederland

  Telefoon :  075-6157770
  E-mailinfo@zaanlas.nl

  Bank : Rabobank
  IBAN : NL17 RABO 0374 9976 75
  BIC : RABO NL2U
  K.v.K.  nr. : 35014088
  B.T.W. nr. : NL 0042.96.102.B01