075-6157770 info@zaanlas.nl

Erkend leerbedrijf

Wat doen we?

“Bij Zaanlas heb ik mee mogen kijken met ervaren mensen. Ook heb ik veel zelf mogen doen waardoor ik de kennis direct in de praktijk toe kon passen!”

Wil je meer informatie?

Wij leiden vakmensen op

Wij zijn officieel erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB). Dit biedt ons de mogelijkheid om vakmensen op te leiden. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een bijdrage te leveren aan het enorme tekort aan technische vakmensen aan te vullen in Nederland. Immers vakmanschap is het fundament van goede kwaliteit.

Leerplaats

Wij bieden als erkend leerbedrijf een veilige en inspirerende plaats waar elektrotechnische studenten werkervaring op kunnen doen en de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast bieden wij praktijkleerplaatsen aan. Op deze wijze kunnen de toekomstige vakmensen via de dagelijkse praktijk het vak leren van onze ervaren collega’s. Hiermee wordt kennis overgedragen aan de nieuwe generatie en dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Samenwerken

Dit doen wij in nauw overleg met betrokken onderwijsinstellingen. Er is regelmatig nauw overleg met de docenten. Daarnaast werken wij nauw samen met SBB om de beste praktijkopleiding voor studenten aan te bieden.

Meer informatie

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB)

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Neem contact op

  Zaanlas b.v.

  Zijtocht 3-5
  1507 CD Zaandam
  Nederland

  Telefoon :  075-6157770
  E-mailinfo@zaanlas.nl

  Bank : Rabobank
  IBAN : NL17 RABO 0374 9976 75
  BIC : RABO NL2U
  K.v.K.  nr. : 35014088
  B.T.W. nr. : NL 0042.96.102.B01